Diensten

Rob Wijkhuijs Onderhoudsbedrijf is een een eenmanszaak waarbij u terecht kunt voor al uw werkzaamheden in en om het huis. Heeft u een schilderwerk die u graag wilt uitbesteden of een andere karwei die u zelf niet aankomt? Neem dan contact op en dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. Hieronder staan onze voornaamste werkzaamheden.

Werkwijze

Ik heb een kleinschalig bedrijf dat klant voor klant te werk gaat, dat betekent dat ik met u van A tot Z samenwerk. U contact mij voor een onderhoudswerk en vervolgens kom ik kijken wat de mogelijkheden zijn en zo maak ik een plan van aanpak. Als u hier tevreden mee bent, dan ga ik aan de slag. Het werk is pas af als u tevreden bent.

Badkamerrenovatie

Bent u toe aan het renoveren van uw badkamer of toilet? Voor kleine en grote badkamerrenovatieprojecten kunt u bij mij terecht.

Behangwerk

Voor behangwerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres, ook het aanbrengen van glasweefselbehang wordt veel uitgevoerd. Glasweefselbehang is sterk, duurzaam en de kosten zijn relatief laag. Deze wandafwerking is ideaal om scheurvorming onzichtbaar te maken. Het behang, ook wel "glasvezel" genoemd, kan uitgezocht worden op motief. Na het aanbrengen kan het in iedere kleur worden gesausd.

Glaszetten

Ik verzorg alle werkzaamheden op het gebied van beglazing. Voor uw wensen probeer ik met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing te komen. Ik lever alle voorkomende glassoorten van zowel normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

Houtrotreperatie

Rotte plekken worden, indien mogelijk, vakkundig gerestaureerd met 2-componenten-plamuur, of worden vervangen door nieuw hout. Is het kozijn zo slecht dat reparatie niet meer zinvol is, dan kan ik voor u ook het hele kozijn vervangen door een nieuw kozijn.

Foto van een dakkapel in de steigers

Schilderwerk

U kunt bij mij terecht voor al uw schilderwerk. Samen met u bekijk ik wat er gedaan moet worden en of er sprake is van zgn. houtrot (eventule houtrotreparatie wordt ook door mijzelf uitgevoerd ). Daarna stellen we een plan op. Ik sta voor kwalitatief goed schilderwerk, deskundig advies en duidelijke afspraken. Omdat ik de werkzaamheden zelf uitvoer, heeft u persoonlijk contact en de juiste aandacht voor uw werk. De werkzaamheden worden uitgevoerd met uitsluitend professionele producten, die garant staan voor een mooie kwaliteit en een lange levensduur.

Timmerwerk en kozijnen

Ik lever nieuwe deuren, draaiende en vaste ramen en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Denk hierbij aan binnen- en buitendeuren, profieldeuren en openslaande deuren. Indien u dit wenst, kan alles geleverd worden met toepasselijk hang- en sluitwerk en voorzien van tochtstrips. Tevens lever en plaats ik dakramen, ook schuifkastwanden op maat met eventueel interieur worden verzorgd.

Timmerwerkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning wordt ook door mij uitgevoerd. Onlangs heb ik een paar woningen voorzien van nieuwe gevelbekleding, uitgevoerd in Red Cedar. Dit is uiteraard ook mogelijk in kunststofdelen.