Onderhoudsbedrijf Biggekerke

Diensten

Rob Wijkhuijs Onderhoudsbedrijf is een een eenmanszaak waarbij u terecht kunt voor al uw werkzaamheden in en om het huis. Heeft u een schilderwerk of een ander karwei dat u graag wilt uitbesteden? Neem dan contact op, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. Hieronder staan mijn voornaamste werkzaamheden.

Badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer en/of toilet vernieuwen? Voor kleine en grote badkamerrenovatieprojecten kunt u bij mij terecht.

Behangwerk

Voor behangwerkzaamheden bent u bij mij aan het juiste adres, ook het aanbrengen van glasweefselbehang wordt veel uitgevoerd. Glasweefselbehang is sterk, duurzaam en de kosten zijn relatief laag. Deze wandafwerking is ideaal om scheurvorming onzichtbaar te maken. Het behang, ook wel "glasvliesbehang" genoemd, kan uitgezocht worden op motief. Na het aanbrengen kan het in iedere kleur worden gesausd.

Steigers om een huis heen gebouwd

Beglazing

Ik verzorg alle werkzaamheden op het gebied van beglazing. Ik lever alle voorkomende glassoorten, van enkel glas tot en met het best isolerende HR++ glas.

Houtrotreperatie

Rotte plekken worden, indien mogelijk, vakkundig gerestaureerd met 2-componenten-plamuur, of worden vervangen door nieuw hout. Is het kozijn zo slecht dat reparatie niet meer zinvol is, dan kan ik voor u ook het hele kozijn vervangen.

Schilderwerk

U kunt bij mij terecht voor al uw schilderwerk. Samen met u bekijk ik wat er gedaan moet worden en of er sprake is van zgn. houtrot (eventule houtrotreparatie wordt ook door mijzelf uitgevoerd ). Daarna stellen we een plan op. Ik sta voor kwalitatief goed schilderwerk, deskundig advies en duidelijke afspraken. Omdat ik de werkzaamheden zelf uitvoer, heeft u persoonlijk contact en de juiste aandacht voor het werk. De werkzaamheden worden uitgevoerd met uitsluitend professionele producten, die garant staan voor een mooie kwaliteit en een lange levensduur.

Timmerwerk en kozijnen

Ik lever nieuwe deuren, draaiende en vaste ramen en kozijnen in iedere gewenste maat, profiel en houtsoort. Denk hierbij aan binnen- en buitendeuren, profieldeuren en openslaande deuren. Alles kan geleverd worden met toepasselijk hang- en sluitwerk en kan eventueel worden voorzien van tochtstrips. Tevens lever en plaats ik dakramen, ook schuifkastwanden op maat met eventueel interieur. Timmerwerkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning worden ook door mij uitgevoerd. Onlangs heb ik een paar woningen voorzien van nieuwe gevelbekleding, uitgevoerd in Red Cedar. Dat is uiteraard ook mogelijk in kunststofdelen.